Nieuws december 2022 / januari 2023
za 10 december 2022

Sinterklaas, Kerstmis, Oud en Nieuw, we gaan weer de gezellige wintertijd tegemoet. Voor oud en jong mooie dagen. Kinderharten die vol verwachting kloppen en ouderen die dat alles mogen aanschouwen. De dagen  worden steeds korter en het is maar te hopen dat de winter voor niet al te veel overlast gaat zorgen.
Maar laten we niet zeuren, ook al wanneer we het met iets minder moeten doen. Kom op mensen en geniet van hetgeen je wel hebt.. Dan is er de Kerstvakantie, dat betekent dat er 26 december en 2 januari geen soos is en voor de sporters onder ons op 30 december en 6 januari geen Wendy en Wendy.
 

Nieuws
Nieuws november 2022
di 25 oktober 2022

Het is al weer eind oktober en de zomer is nu echt voorbij.
We verzetten in het weekend van 29 op 30 oktober de klok een uurtje terug en rollen we het donkere seizoen in. We kunnen het vooral s ’avonds al goed merken.
De meesten van ons hebben de vaccinaties gehad en hopen zo goed voorbereid te zijn om de winter gezond door te komen. Maar laten we ons op leukere dingen verheugen,
Zoals het ontbijtbuffet op 30 oktober en de kerstviering op
9 december bij de Gelderse Poort. Vanaf 14.00 uur bent u welkom en samen met Hans Vesterink maken we er een gezellige middag van. We sluiten met een loterij maar nog belangrijker met een warm en koud buffet..

Nieuws
DE SINT EN PIETEN BIJ K B O MILLINGEN
ma 10 oktober 2022

Op maandag 5 december had de Sint en zijn pieten nog even tijd om ook de soos van de KBO te bezoeken. Hij maakte met ieder van ons een praatje. Tot grote verbazing liet de Sint zien van biljarten te houden en het spelletje rummikub was hem ook niet vreemd.
Hij had voor elk van aanwezige iets lekkers meegebracht en wel heerlijke gevulde speculaas. Na een klein uurtje moesten we afscheid nemen en vertrok de Sint en zijn pieten naar het volgende adres.
Al met al een geslaagde en gezellige middag met groeten van
Sint en zijn pieten.

Nieuws
Huishoudelijke mededeling
ma 10 oktober 2022

Dan is er nog een mededeling van huishoudelijke aard: Er is op vrijdag 28 oktober geen Wendy en Wendy in de sporthal, dit in verband met de herfstvakantie. Maak er iets moois van en tot ziens.      Het Bestuur.

Nieuws bestuur
Nieuws oktober 2022
ma 10 oktober 2022

En weer schuiven we heel geleidelijk de herfst in. De dagen beginnen merkbaar korter te worden, het zonlicht wordt vooral in de ochtend met mist omhuld. De kleuren in de natuur veranderen van groen naar bruin, rood en geel. Gelukkig genieten we nog van een fietstocht of wandeling nu het nog kan. Veel activiteiten zijn al weer opgestart, maar het activiteitenteam heeft ook niet stil gezeten. Zo hebben we op 30 oktober  een ontbijtbuffet bij de Gelderse Poort van 10 tot 12 uur. Men kan zich opgeven middels onderstaand strookje en een eigen bijdrage van € 7,50 per persoon. Dit strookje inleveren voor 23 oktober bij  Frits Janssen, Zeelandsestraat 9c in Millingen aan de Rijn.
Verder kunnen we alvast verklappen dat we op 9 december een kerstviering hebben met live muziek, maar meer hierover in de volgende nieuwsbrief.

Nieuws
KBO Gelderland stapt uit de Unie KBO.
ma 10 oktober 2022

Middels dit nieuwsbericht melden wij dat per 1 jan.2023
De KBO Gelderland, waarbij wij zijn aangesloten uit de Unie KBO treedt. Er zal voor u weinig veranderen, alleen dat het magazine KBO-PCOB  voortaan het blad “ONS” zal gaan heten. 

Nieuws bestuur
Zomerstop 2022
di 09 augustus 2022

De zomerstop van sporthal De Duffelt is van 15 juli tot 3 september.
Dat betekent dat na de zomerstop de eerste soos zal zijn op maandag 5
september en Wendy en Wendy op vrijdag 9 september.

Vakantie
Zeer geslaagd uitstapje met de KBO Millingen
di 09 augustus 2022

Eindelijk is het er dan van gekomen. Op woensdag 13 juli staat de reisbus klaar vooraan in de Zeelandsestraat. Nadat iedereen is ingestapt gaan we richting Garderen met een volle bus. Het weer is prachtig en we hebben er allemaal zin in. Dus het belooft een mooie dag te worden. In Garderen bezoeken we het zandsculpturenfestijn met ruim honderd kunstwerken met als thema “onze vaderlandsche geschiedenis”. Tussen de middag wordt ons een uitgebreide lunch aangeboden, waarna iedereen de vrijheid heeft om rond te kijken, te winkelen of lekker op het terras te zitten. Om half vier zijn we allemaal in het restaurant voor koffie of thee met appeltaart. Om vier uur zoeken we onze bus weer op, die ons terug brengt naar Millingen.
Ons doel is De M’ooije Waard, waar een uitgebreid buffet ons te wachten staat. Na het heerlijke eten en de vriendelijke bediening gaan we zo langzamerhand richting huiswaarts. Al met al een zeer geslaagde dag waar we met veel plezier op terug kijken.

Reportage
Nieuws vanuit het bestuur Juli-augustus 2022
di 09 augustus 2022

Terwijl we dit schrijven is de temperatuur al aardig opgelopen. Net als
op de kalender is de zomer begonnen en het warme weer ook
gearriveerd. De eerste tropische dagen hebben we al binnen, wel even
wennen, maar ook genieten. Het vakantiegevoel begint dan ook al te
kriebelen en het ziet er naar uit dat dit jaar, tot nu toe, alles door kan
gaan.

Verder bedanken we de leden die de moeite hebben genomen om de
vergadering te bezoeken zodat we nu een afspraak bij de notaris kunnen
maken en de zaak in goede orde kunnen afhandelen.

We wensen u allen een hele mooie zomer, fijne vakantie en vooral fijne
momenten om samen te genieten. Blijf gezond en tot ziens.
Het Bestuur
KBO Millingen/ juli/augustus 2022

Nieuws bestuur
Ledenvergadering en bingo op 13 juni 2022
wo 06 juli 2022

Een goed bezochte vergadering met het hoofdonderwerp de vernieuwde statuten.

 

Zie de foto's

Reportage