Nieuws vanuit het bestuur Juli-augustus 2022
di 09 augustus 2022

Terwijl we dit schrijven is de temperatuur al aardig opgelopen. Net als
op de kalender is de zomer begonnen en het warme weer ook
gearriveerd. De eerste tropische dagen hebben we al binnen, wel even
wennen, maar ook genieten. Het vakantiegevoel begint dan ook al te
kriebelen en het ziet er naar uit dat dit jaar, tot nu toe, alles door kan
gaan.

Verder bedanken we de leden die de moeite hebben genomen om de
vergadering te bezoeken zodat we nu een afspraak bij de notaris kunnen
maken en de zaak in goede orde kunnen afhandelen.

We wensen u allen een hele mooie zomer, fijne vakantie en vooral fijne
momenten om samen te genieten. Blijf gezond en tot ziens.
Het Bestuur
KBO Millingen/ juli/augustus 2022

Nieuws bestuur
Zomerstop 2022
di 09 augustus 2022

De zomerstop van sporthal De Duffelt is van 15 juli tot 3 september.
Dat betekent dat na de zomerstop de eerste soos zal zijn op maandag 5
september en Wendy en Wendy op vrijdag 9 september.

Vakantie
Zeer geslaagd uitstapje met de KBO Millingen
di 09 augustus 2022

Eindelijk is het er dan van gekomen. Op woensdag 13 juli staat de reisbus klaar vooraan in de Zeelandsestraat. Nadat iedereen is ingestapt gaan we richting Garderen met een volle bus. Het weer is prachtig en we hebben er allemaal zin in. Dus het belooft een mooie dag te worden. In Garderen bezoeken we het zandsculpturenfestijn met ruim honderd kunstwerken met als thema “onze vaderlandsche geschiedenis”. Tussen de middag wordt ons een uitgebreide lunch aangeboden, waarna iedereen de vrijheid heeft om rond te kijken, te winkelen of lekker op het terras te zitten. Om half vier zijn we allemaal in het restaurant voor koffie of thee met appeltaart. Om vier uur zoeken we onze bus weer op, die ons terug brengt naar Millingen.
Ons doel is De M’ooije Waard, waar een uitgebreid buffet ons te wachten staat. Na het heerlijke eten en de vriendelijke bediening gaan we zo langzamerhand richting huiswaarts. Al met al een zeer geslaagde dag waar we met veel plezier op terug kijken.

Reportage
Ledenvergadering en bingo op 13 juni 2022
wo 06 juli 2022

Een goed bezochte vergadering met het hoofdonderwerp de vernieuwde statuten.

 

Zie de foto's

Reportage
Busreis BEELDENTUIN & HET ZANDSCULPTURENFESTIJN in Garderen
do 09 juni 2022

Om 10.00 uur staat de luxe touringcar klaar om in te stappen. De chauffeur brengt u via een mooie route naar Garderen naar de BEELDENTUIN & HET ZANDSCULPTURENFESTIJN. Om 12.00 uur staat een lekker lunchbuffet voor u klaar. Verder zijn er leuke winkeltjes en een prachtige tuin .Een groot gedeelte is overdek,15.30uur staan er voor ieder van u 2 kopjes koffie of thee met appelgebak voor u klaar, waarna we om 16.00 uur huiswaarts gaan. We sluiten de dag af met een buffet bij De Mooie Waard. Er is ook een mogelijkheid om u op te geven voor alleen het buffet . Opgeven voor 15 juni met de eigen bijdrage op het adres zeelandsestraat 9c.  

===========================================
Deelname busreis: naam + eigen bijdrage € 35,— p.p.
===========================================
Deelname alleen buffet; naam + bijdrage € 15,— p.p.

Aankondiging evenement
Nieuws vanuit het bestuur: Mei 2022
ma 09 mei 2022

Wat hebben we prachtig lenteweer gehad. Ook met Pasen van heerlijke temperaturen kunnen genieten. Eieren zoeken met de kleinkinderen die de paashaas heeft verstopt en vroeger mochten we nu eindelijk de snoepjes uit ons vastentrommeltje opeten. Maar nu weer over op belangrijke zaken v.w.b. de KBO. Onze statuten zijn van 2003 en niet meer rechtsgeldig. Ze moeten vernieuwd worden volgens het laatste concept van de landelijke KBO. Daarvoor is volgens de oude statuten twee derde van de stemmen van onze leden voor nodig. We willen dan ook een ledenvergadering beleggen op maandag 13 juni om 14.00 uur in de Duffelt. Vanaf 17 t/m 31 mei liggen de nieuwe statuten ter inzage. Dit kan na telefonische afspraak met Frits Janssen onder telefoonnummer 06-83 33 48 62. Het is dan ook van GROOT BELANG dat u deze ledenvergadering bezoekt om te kunnen stemmen. Indien we dit allemaal in kannen en kruiken hebben kunnen we ons verheugen op verdere activiteiten. Ook kijken we er naar uit om op 13 juli met ons busreisje mee te gaan.
Hopelijk ziet u het belang van de ledenvergadering en zien we u in grote getalen tegemoet.

Nieuws bestuur
Nieuws vanuit het bestuur: April 2022
za 09 april 2022

De lente staat voor de deur. We hebben op 27 maart de klok een uur vooruit gezet en de dagen worden dan ook weer langer. De jaarvergadering zit er weer op en werd door 34 leden bezocht. De voorzitter opende de vergadering en vraagt 1 minuut stilte voor de leden die ons zijn ontvallen.
Daarna terugblik over 2020 en 2021 door de secretaris en een financieel verslag van de penningmeester. Hierna verkiezing kascontrole– en bestuursverkiezing.
Ria en Ida hadden hun best gedaan om alvast informatie in te winnen voor eventuele uitstapjes. De activiteiten van de soos, verzorgt door Diny en Ria hangt toch het meest af van de opkomst van de leden. Op verzoek vanuit het bestuur, meldt
Mary Janssen-Hendriks, om voortaan de verjaardagskaarten te bezorgen. Voor wijzigingen v.w.b. het ziekenhuis rijden, zie achterzijde van de nieuwsbrief .
De KBO leden zijn bij alle activiteiten welkom in Het Gasthuis St. Jan de Deo. Zo is er iedere maandag middag BINGO en iedere donderdag middag Muziek van Klavertje.
Zo proberen we er samen iets moois van te maken.

Nieuws bestuur
Jaarvergadering 2022
di 08 maart 2022

14 maart om 14.00 uur in de Duffelt jaarvergadering KBO Millingen aan de Rijn.

Aankondiging jaarvergadering
Nieuws maart 2022
di 08 maart 2022

Wij leven in een moeilijke tijd. Gezien de versoepelingen die er nu zijn komt de gang naar onze activiteiten nog niet goed op gang. De angst voor corona en het begeven op veilige afstand is een vast gegeven in ons dagelijkse leven geworden. De soos op maandagmiddag wordt ook niet groot bezocht, zodat de bingo niet meer wordt gedraaid.
Het Gasthuis St Jan de Deo biedt ons de mogelijkheid om bij hun aan alle activiteiten deel te nemen, dus niet alleen de bingo. Dus mensen ga vrijblijvend eens een kijkje nemen.
De middagactiviteiten in het Gasthuis beginnen om 14.15 uur. De ruimte in de Duffelt blijft wel gereserveerd, zodat de biljarters en eventueel kaartersgewoon kunnen blijven spelen. Voor wat betreft de uitstapjes, kunnen we om te
beginnen u al uitnodigen voor de jaarvergadering op maandag 14 maart om 14.00 uur in de Duffelt. De agenda van de jaarvergadering zit apart bij de nieuwsbrief . Kom zoveel mogelijk naar de vergadering, zodat we samen mooie plannen kunnen maken.

HET BESTUUR

 

Nieuws bestuur
Gezellige Middag 2021 31 oktober
ma 01 november 2021

En wederom een heel gezellige middag.

 

Foto's: Marcel Giebels

 

Zie de foto's

Reportage